Denne menneskegruppen er terroristene

Terrorisme og seksuelle overgrep er stadig økende problemer i vår verden. Vi ser på nyhetene nesten daglig om nye tillfeller, og det skjer og i vårt nærmiljø. Det er én gruppe mennesker som går igjen som utøvere i over 95% av disse handlingene, og det må da snart være på tide å ta grep. Dette er en gruppe mennesker som er ganske lette å kjenne igjen. Vi burde ha strengere overvåkning for denne gruppen, og ha veldig strenge regler for hvem av disse som får krysse landegrenser. Man kan gjerne si det er en minioritet av denne gruppen som er terrorister og overgripere, men når det er så påfallende mange fra nettopp denne gruppen som står bak nesten alle handlingene, må vi bare godta at gruppen som en helhet havner i søkelyset.

Islamic state fighters removing the border between Syria and Iraq (Newscom TagID: zumaglobal333109.jpg) [Photo via Newscom]

Gruppen mennesker jeg prater om er såklart den som står bak stort sett alle de store negative handlingene i hele menneskenes historie. Menn. Som mann selv gruer jeg meg til å havne i søkelyset, men det er vel bare rett og rimelig at jeg havner i denne båsen siden jeg er samme kjønn som de grusomste menneskene verden noengang har sett.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits