Det kan vel ikke ende slikt.

Jeg begyner å skjønne at jeg ikke lenger kan skryte av å være "blogger" når jeg ikke har bedrevet en bloggers virksomhet på ca 7 måneder.

Nå er jeg ikke så fryktelig opptatt av å kunne tittelere meg som "blogger".. men det er for galt om mitt siste innlegg skal være av en tv-serie jeg ikke syntes var superbra.

Jeg vet ikke om dette innlegget er noen mere verdig avsluttning, for jeg vet enda ikke helt hva det skal handle om siden det var nokså spontant.

På den andre siden er kansje dette innlegget i seg selv mere en fortsettelse enn en slutt.

Jeg var på fotbalkamp i dag på Alfheim, hjemmebanen til TIL.

Den var gratis, jeg ble lovet mat, og motstanderlaget het noe gøyalt. Jeg tror dette er tre kriterier som er nødvendige for at jeg skal dra på fotballkamp.

Maten var ok, og motstanderne het Sheriff.

Jeg innså ca 10 minutter inn i førsteomgang at jeg var ikke så veldig flink fotballsupporter da jeg glemte av å se på kampen mens jeg prøvde å myse slik at jeg klarte å se om noen av pærene i flombelysningen var ødelagte.

2 var ødelagte. 

Litt uti andreomgang ble jeg truet med juling om jeg ikke la bort telefonen.

Mannen som truet meg hadde TIL-sokker utpå dongeribukse, TIL-genser, TIL-jakke, TIL-lue, og noe jeg antok er hjemmestrikkede TIL-votter.

Til mitt forsvar skal det sies at telefonen ble brukt til å google regler i fotball da det var enkelte detaljer som var uklare.

Jeg har kjøpt meg en stor fin ved-ovn. Det er en fiffig sak som kan brukes både til oppvarming og bevisforspilling. Samtidig!

 

Har du strikket noe? 

Én kommentar

Indianna

17.10.2013 kl.01:22

Det kan ikke ende slikt. Come back!

Erlend

29.11.2013 kl.00:46

Nytt innlegg! (Vel, ikke direkte nytt, men det ble ikke publisert på fæiser'n...)

Enlighten me. Hva er reglene i fotball?

Skriv en ny kommentar

hits