Konspirasjonsteori #1

Norsk tipping, som forøvrig er styrt av og tjener penger til staten og som er den eneste lovlige formen for gambling vi har i norge, har i en årrekke reklamert med milliongevinster.

De siste par årene har summene steget betraktelig, og det er nærmest ukentlig vi ser beløp på over 100 millioner kroner i førstepremiepotten.

Nå er jeg ikke så fryktelig inne på det, men når det reklameres med en førstepremie fra et seriøst statseid organ, går jeg utfra at dette er en premie det er mulig å vinne.

Jeg er inneforstått med at flere kan vinne førstepremien, og man dermed må dele. Dette er og for meg et litt merkelig konsept.

Om jeg selger 1000 lodd til 2 kr stykket, reklamerer med at førstepremien er på 500 kr, og sier at alle vinner og gir de en krone hver tilbake, føler jeg ikke at de 500 kr i førstepremie som jeg lokket med var helt berettiget. 

Til tross for lokking med over 100 mill i lengere tid, vier et raskt googlesøk at rekorden for utbetalt premie i norge noensinne er 63 millioner kroner.

En annen ting er at det er stortsett bare godt voksene mennesker som vinner store summer.

Min teori om dette er at hele jævla trekninga er rigga for å unngå den dårlige publisiteten norsk tipping hadde fått om de ga flerfoldige millioner til mennesker som ikke har livserfaring til å handtere så mye plutselig rikdom.

 

Kjære hamar.
Om det er i deres interesse å fortsette å lure mennesker, er det kansje best om dere motbeviser slike som meg.

Jeg blir å levere inn en vikinglotto før onsdag. Jeg er relativt ung. Prove me wrong.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits