Crazy giveaway. ..ish

Lørdag 27. oktober var jeg varulv på halloweenfest.

Jeg var såpass til varulv at jeg ble plukket ut som finalist i en kostymekonkurranse på utestedet Roadhouse.

Jeg var enda såpass til dyr at jeg vant. Hurra.

Premien var et opphold for 2 på Hamn hotell, senja, på en relativt valgfri helg i november, desember eller januar.

Jeg er i utgangspunktet bare en, og etter å ha spurt alle 5 jenter på facebook-vennelista mi jeg kommer overens med, er jeg fortsatt bare en.

Min favorittundskyldning var hun som hadde en eksamen i litteraturhistorie i februar, og dermed desverre ikke kunne være med, enda det hørtes gøy ut (heia Vilde).

Siden jeg nå er midt mellom stadiet fri for venninner å spørre, og stadiet invitere med en guttevenn på en romantisk weekend, tenkte jeg å prøve en slags plan b.

Er det en ting tv-program som "ungkaren" har lært oss, så er det at en persons atraktivitet er motsatt proposjonal med sjangsene man har til å ende opp med vedkommene.

Eller for å bruke ord jentene som egentlig er målgruppen for dette innlegget kjenner i gjenn, 1 gulerot + mange gaffler = populær gulerot. 

Så, jeg tenkte å lodde ut en weekend på en slags resort på senja med norges 22. mest populære manneblogger i juni 2012.

Nå har jeg tenkt å løpe til fjells å ta nordlysbilder stortsett hele helgen, så det innebærer egentlig å være selskap i bil tromsø-senja-tromsø, og event. benytte seg av fasiliteter de har på hotellet mens jeg er ute.

Vet ikke om de har slike søledammer man skal sitte i, eller steiner som skal balanseres på hodet, eller annet. Research får lesere selv gjøre.

Skriv en linje eller to i komentarfeltet om hvorfor du vil være med, og om du er gutt eller jente, så skal jeg helt vilkårlig trekke ut en vinner, forutsatt at det er deltakere nok til å trekke ut en vinner.

Førstepremien.

 

 

4 kommentarer

Silje Odden

13.11.2012 kl.01:10

Fristende :P

Lisa

13.11.2012 kl.01:45

Kor e bilde av kostymet?

ida

14.11.2012 kl.22:53

jeg er den eneste av barna til søstera de som ikke lenger er en irriterende tenåring, ettersom at jeg nå et fylt 20. så mener derfor det er god grunn til at jeg skal få en ferie med onkelen min :)

16.11.2012 kl.19:35

Står det førstepremien eller trøstepremien? Dersom trøstepremien, burde eg vinne pga bilen min. Bilen min har pr november 2012 følgjande "ekstrautstyr": Batteriladdar (fordi den må laddast oftare enn ein el-bil), startkablar (fordi den trass iherdig ladding likevel ofte ikkje startar) og ei 4liters kanne med olje (fordi den plutseleg drakk opp oljetanken). Men på den andre sida er det vel svært lite sannsynleg at denne bilen vil gå heilt til senja...

Skriv en ny kommentar

hits