Seilbåt og trøndere

Jeg er i skrivende stund litt øst for så langt sør i norge man kan være. Ombord i en seilbåt. Med 3 trøndere.

Trønder nr 1 har hyrt meg inn som mannskap da han skal seile en seilbåt fra Oslo til Trondheim. Trønder nr 1 har ikke lov til å føre nevnte seilbåt.

Det har jeg

 

Vi hentet båten i en nokså stereotypisk marina i Oslo.Nabobåten "Smaskens" med en blondine i rosa bikini hovedsaklig liggende på dekk, mens 3 nøttebrune "menn" med selvvalgte talefeil reparerte båt. etter 1 time viste det seg at den var fri for bensin. Da de hadde reparert dette, tøffet de seg avgårde ut i godværet. God tur, "Smaskens".

Verken skuta eller mannskapet på vår båt passet derimot nevneverdig inn i omgivelsene.

En noe brannskadd seilbåt uten annen innredning enn en salong fra 70-tallet, bestående av en 3-seters sofa og 2 matchende ørelappstoler som i følge han som ga de bort gjennom finn.no, mente hadde veldig god skumgummi, selv etter alle disse år.

Vi har hatt knallvær sålangt, og det er meldt fint vær videre. neste stopp er stavanger eller bergen, alt ettersom hvor vi er om 2-3 dager.

 

Terningkast sålangt:

Skute 4.
Dette fordi den mangler interiør og toalett, men er vanvittig sjødyktig og har ei bøtte.

Trøndere 5.
Dette fordi de leser dette, og jeg vil ikke gjøre meg mere upopulær en høyst nødvendig. dessuten er de flinke og trivelige. på sin måte.

 

Neste innlegg i denne serien 
 

 

Én kommentar

stine

28.05.2012 kl.14:07

kan jo ikke bli bedre en dette vel!?!?!?!?

Skriv en ny kommentar

hits