Eplenytt

Til de som ikke skjønte det, var dette et slags ordspill på agurknytt, som er sånt media gir ut når de ikke har noe ordentlig nytt, men samtidig er det en oppdatering om meg, i form av eple.

..jeg er forøvrig også epleformet, i følge en test på kvinneguiden.

Men tilbake til oppdateringer, i fryktelig vilkårlig rekkefølge.

 

1. Date-greia.. jeg ble tipset om skybyen, som nå heter decate.no.

Der er det gratis å lage seg konto, man kan sende meldinger fritt, noe jeg har intrykk av at alle gjør, for det er bare tullinger der.

Jeg vurdere å bli betalende medlem på sukker.no, da det virker som en nogenlunde seriøs side, med mange mennesker fra mitt nærmiljø. jeg har dog ikke helt bestemt meg om det er et skritt jeg vil ta.

2. Solarium.
Jeg fikk som sagt ikke noe gratis solariumskort fra brun og blid. en veninne av Line som var naturlig brun, hadde et kort jeg vistnok kunne få, men jeg har aldri sett henne før eller siden, så tror ikke det blir noe test av solarium på meg på en stund.

3. NAV
Jeg sendte som tidligere nevnt mail til NAV i Tromsø, fikk mail tilbake om at jeg måtte fylle ut et klageskjema, tok 1 time fri fra jobb i dag (onsdag), dro til NAV, ba om nevnte skjema, nevnte skjema fantes nå ikke, og jeg måtte henvende meg til NAV alta av en eller annen grunn, enda jeg aldri har hatt noe med NAV Alta å gjøre.
Jeg kunne ikke få noe telefonnummer, eller mailadresse, så jeg fikk en postbox i alta jeg kunne sende klage til.

Jeg fikk intrykk av at om jeg ville, kunne jeg egentlig pisse klagen min i snøen på kaia, og at det ble å ha tilsvarende effekt, men jeg skal prøve NAV Alta.

4. Crazy giveaway
Jeg har skrevet ned navn og adresser fra mennesker som ville ha smykkedingsen jeg lovet bort før jul.
Jeg har ikke sendt ut noen smykkedingser som jeg lovet bort før jul, men jeg har kjøpt ferdigfrankerte konvolutter, så nå kan det hende det skjer noe.
Jeg har dog en konvolutt for lite, da jeg må bruke den ene for å sende en klage til NAV Alta.

Jess.. det var det..
hint til mulig fremtidige blogginnlegg er test av nytt kosthold, test av veninnelivet, vask av leilighet - før vs etter, og kansje bare kansje i ikke altfor lang fremtid test av nytt kamera =)

Én kommentar

Eva Dommersnes

01.mar.2012 kl.01:04

Ah.. JÆVLA nav så me pleie å sei her i Vikebygd.. Alltid noe, man kan ikke liksom bare få slappe av en uke uten at man blir "invitert"(med tvang) til Nav, som spør, "ka skjer....". Å akkuratt som eg vett d så svare eg "jaaaaaa, ka skjer...?" Har nevnt utdanning til nav sikkert 100 ganger nå, men får aldri noen tilbud uansett, så regner med di synes det er enklest å ha meg på AAP ;) Alle møter ender i det samme, ingen løsning, bare "luftige" planer som et slags teselskap.. (selv om de alltid byr på kaffe(SPY) istedet for te). FUCK NAV! Give me a fack nav everyone ;)

Skriv en ny kommentar

eplegitar

eplegitar

30, Tromsø

litt over middels høy. litt over middels tykk. passelig snill.

Kategorier

Arkiv

hits