Nett-date, et førsteintrykk

Nå har jeg meldt meg inn i møteplassen.no, match.com, sukker.no og kansje en til jeg ikke husker i farta.
Felles for alle sidene, er at de er noe piss. jeg skal utdype.

Jeg slår alle web-sidene under et, for de gikk stortsett ut på det samme.

blåøyd og naiv, trodde jeg dette var reklamefinansierte sider, for mennesker som vil treffe og prate med andre mennesker.
Jeg lagde meg profil, svarte på 200 spørsmål om meg selv for å få et sammenligningsgrunnlag, fikk tilgang til Jenter i mitt området, i alder 20-35, med bilder, kropsfasong tynn, normal, atletisk, barn? ja, nei, kansje.
Dette var søkekriterier jeg selv kunne fylle ut.
Litt spent på hvordan en jente i alder 20-35 kan svare "kansje" på om hun har barn, men jeg inkluderte de i søket, i håp om at jeg kansje fikk svar på det. det gjorde jeg ikke.

Etter litt plundring syntes jeg det var på tide å prøve å gjøre et intrykk på noen av jentene i alder 20-35.
Det var jammen ikke lett..
Nå kan det være vanskelig nok for en mann i min stilling å gjøre intrykk på ei jente i alder 20-35 med atletisk, tynn, eller normal kropp uansett, men når jeg ikke fikk lov til å sende de en eneste melding, eller ha kontakt med de på noen måte, var det kjempevanskelig.

"for å kontakte denne brukere, må du ha Vip-abonemang (189kr mnd.)"

...hm?

konseptet var altså... la nye brukere investere masse tid i å lage en profil, svare på masse spørsmål, finne et profilbildet, få lagret det i et format og en størrelse som siden støttet, se gjennom alt av profiler, finne noen som kansje kan være spennende, og BAM! regninga. bare se men ikke chatte.

Jeg gjorde et tappert forsøk på å legge ut en e-postadresse i profilteksten. dette var ikke lov, så jeg prøvde å gjemme den.
Både ved å skrive den loddret, og ved å utheve bokstaver i profilteksten, ved bruk av store bokstaver, men begge ble oppdaget, og jeg fikk et svært strengt formelt brev. ..i form av en epost såklart.

Dette, og det faktum at jeg ikke betalte 189kr/mnd. gjorde at jeg har ikke egentlig fått testet noe nettdating. Det kan jo snart hende det er verdt det, men jeg tenker...
Hva slags jenter er det som betaler 189kr/mnd. for å få seg en date? Det er vel en universiell sannhet at jenter har det mye enklere enn gutter, da gutter er mye mere ... la oss kalle det tilgjengelige.
å finne en bra en er såklart en annen sak, men det blir bare bingo uansett.
Nå skal jeg ikke rakke ned på de som betaler for dette, for jeg synes egentlig det er en fin måte å bli kjent med mennesker.


De 3 sidene jeg laget meg profil på, hadde alle rundt 15.000 brukere.
Nå vet jeg ikke hvor mange som var såkalte Vip-medlemmer, men la oss gjette på 1/3.
Da er det 5.000 mennesker som betaler 189kr/mnd. det er nesten 1 mill i måneden.
Siden jeg ikke vet hvilken reklameinntekter, og hvilken driftsutgifter en slik side har, er dette regnestykket ganske uvesentlig, men jeg synes jeg var flink å regne, så jeg skrev det ned mest for å skryte.

Nå er jeg ingen jurist, men dette burde nesten være i strid med en eller annen hore/hallik-lov.
det smarte her, er at det er bare en hallik. ingen horer, for alle betaler for å prate med hverandre.

Nå var sidene jeg testet lagt veldig opp for å finne en partner. det var i utgangspunktet ikke det jeg var ute etter. jeg så etter et nettsted som var slik nettby.no engang var. (det er mulig nettby er teit, jeg er så gammel at jeg vet ikke hva som er kult lengere, men jeg likte det.)

Terningkast for ubetalende medlem. 2

med fare for å høres ut som en politisk aktivist, vil jeg i dette tilfelle ytre ordene Død over kapitalismen. Leve sosialismen.

2 kommentarer

Fisk1

10.feb.2012 kl.08:50

Decate.no er visst nye Nettby. Tror jeg.

20.feb.2012 kl.10:34

Skybyen er den nye nettby. Test den ut :)

Skriv en ny kommentar

eplegitar

eplegitar

30, Tromsø

litt over middels høy. litt over middels tykk. passelig snill.

Kategorier

Arkiv

hits