Dagens Outfit

Hei. Dette er hva jeg hadde på meg i dag.Outfit:
Genser med J.M sin firmalogo fra Tools, superundertøy fra Tools, bukse med lommer på utsida fra Tools, Blåkläder belte fra Tools, sko med snøring og glidelås fra Tools, hjemmestrikka lester, men det vises ikke.

Accessories:
Knivsett (en tollekniv og en vmc-kniv i samme slire) (elektroskandia), 2 avbitere (ørnenebbstang / liten kabelkutter) (elektroskandia) hvorav en såkalt kortslutningstang, en Fluke T5 multimeter (Elektroskandia), et rekkeklemmejern (helt nytt, ikke si noe til verktøysansvarlig jan sverre) (elektroskandia), en 6" skiftnøkkel (stjelt), og et par penner (reklamepenner fra onninen og elektroskandia).

 

Kjenner ikke til pris på noe da jeg ikke betaler selv for arbeidsklærne. dette er ikke relatert til at jeg har den 47. mest leste bloggen i norge innenfor min kategori på blogg.no (menn alder 25-39), det er kun fordi firmaet mitt er så snille å betale for arbeidsklærne mine.
men det fåes kjøpt her: (privatkunder får nok ikke handle, kun firma, med mulig unntak av Tools)

Onninen

Tools

elektroskandia

Jeg tror ikke dette blir noen fast spalte, da jeg stortsett har brukt samme type klær i 5 år, og sansynligvis blir å bruke mye av det samme en tid fremover.

Én kommentar

Cathrine

22.nov.2011 kl.21:57

Helt fantastisk!:)

Skriv en ny kommentar

eplegitar

eplegitar

29, Tromsø

litt over middels høy. litt over middels tykk. passelig snill.

Kategorier

Arkiv

hits